פורים במושבה

21/03/2024
פורים במושבה

ביום ראשון 24.3 תנועות הנוער מחכות לכם עם שלל מתקנים ופעילויות בפורימון מכבי צעיר ופורימון הצופים

פורים במושבה החל עם ערכי נתינה של קהילת גדרה כאשר נאספו מאות מוצרים מתלמידות ומתלמידים במסגרות החינוך שנארזו וחולקו לחיילי ולחיילות גדרה על ידי האגודה למען החייל. זאת, במקביל לחלוקת משלוחי מנות של מרכז אופק לטובת מפונות ומפונים ולמפעלי נתינה נוספים. בתוך כך, ביום רביעי בני ובנות הנוער בבתי הספר התיכוניים ציינו כמיטב המסורת את רוח החג עם מסיבת פורים צבעונית ובבתי הספר היסודיים יציינו את החג ביום שישי, רגע לפני היציאה לחופשת פורים.

זאת ועוד, תנועות הנוער, מכבי צעיר והצופים עמלו רבות במהלך השבועות האחרונים על מנת להעניק לילדי ולילדות גדרה מתקנים ופעילויות שישמחו אותם. ביום ראשון, 24.3.24 כלל תושבי ותושבות גדרה מוזמנים להגיע ולראות את תוצר ידיהם של בוגרי ובוגרות תנועות הנוער –

פורימון מכבי צעיר בנושא דיסני כולל אוכל ופרסים יתקיים ברחבת מכבי צעיר ברחוב הורביץ 11 בין בשעות 10:00-16:00 בעלות של 35 ₪ לכרטיס

פורימון הצופים בנושא צעצוע של סיפור יתקיים בשדרות בן גוריון 105, סמוך למרכז המושבה בין השעות 10:00-14:00 בעלות של 20 ₪ לכרטיס

ראש המועצה סהר פינטו: " אנחנו נמצאים במציאות מורכבת וקשה ולצד זאת אנחנו מחוייבים לשמר את המורשת - זה חלק מהחוסן והעוצמה שלנו כעם שלעולם לא יוכלו לו. מחמם את הלב לראות את היוזמה והעשייה של תנועות לשמח את קהילת גדרה, אני קורא לכולם להגיע וליהנות ממגוון המתקנים והפעילויות שהם הכינו עבור כולנו. נתפלל לשלומם ולחזרתם הביתה של כל החטופים והחטופות, לשלומם של החיילות והחיילים שלנו ולרפואה שלמה לפצועים שבזכותם אנחנו כאן ממשיכים. עם ישראל חי"