צעדה ועצרת לשחרור החטופות והחטופים

09/04/2024
צעדה ועצרת לשחרור החטופות והחטופים
חצי שנה שהם בשבי. חצי שנה. צעדה ועצרת לשחרור החטופות והחטופים🎗️
״מדינת ישראל צריכה לעשות הכל כדי להחזיר אותם עכשיו. עכשיו. אין זמן.״ כך קרא ראש המועצה סהר פינטו בעצרת לשחרור החטופות והחטופים שהתקיימה בגדרה.
עשרות תושבות ותושבים השתתפו השבוע בצעדה ובעצרת לשחרור החטופות והחטופים בגדרה יחד עם בני משפחתם של עומר ונקרט, מתן צנגאוקר, גדי מוזס, איציק אלגרט ואלכס דנציג.
הצעדה החלה בקניון המושבה, שם נשאה דברים חברת המועצה מלי לוי, והסתיימה בעצרת ברחבת המועצה. בעצרת נשאו דברים אביו של עומר ונקרט, שי ונקרט, הרב שייקה גורליק וראש המועצה סהר פינטו. הזמר אסף אלדר הנעים בשירים.
כולנו מתפללים ומייחלים לחזרתם של החטופות והחטופים לשלום במהירה הביתה, מי יתן שנזכה לראותם סביב שולחן החג יחד עם בני משפחותיהם.

תודה לסגנית ראש המועצה דורית בן בוחר, למטה החטופים בגדרה- אבי גאון, נורית חן וכל הצוות, ולגלית דניאל, מנהלת אגף חברה וקהילה וצוותה על ההירתמות לארגון עצרת חשובה זו.

צילום: יאיר מצא